عسل طبیعی

عسل طبیعی

عسل طبیعی خالص و مرغوب سبلان،بهترین عسل دنیا،ایران,اردبیل ، انواع نوشیدنیها و خوراکیهای لذیذ و عالی با عسل طبیعی سبلان
عسل طبیعی

عسل طبیعی

عسل طبیعی خالص و مرغوب سبلان،بهترین عسل دنیا،ایران,اردبیل ، انواع نوشیدنیها و خوراکیهای لذیذ و عالی با عسل طبیعی سبلان

تبادل لینک با سایت یا وبلاگ شما با آسانترین شرایط

با سلام خدمت دوستان عزیز اینجانب برای هر گونه تبادل لینک آماده هستم لطفا برای اینکار حتما با ایمیل من  irantej@gmail.com تماس بگیرید.

شرایط من برای تبادل لینک فقط این است که وبلاگ یا سایت شما متروکه نباشد یعنی جوری نباشد که فقط شما خودتان بازدیدکننده سایتتان باشید در صورت داشتن شرایط این وبلاگ را به لینک های خود با همین عنوان سایت اضافه نموده و بمحض اینکه ایمیل شما را دریافت نمودم و یه سر به وبلاگ یا سایت شما زدم من هم به شما لینک می دهم.

در صورتیکه پیام یا مطلب دیگری دارید باز هم من با جان دل پیام شما را مطالعه خواهم نمود.

از صمیم قلب برای تک تک شما آرزوی موفقیت و سلامتی ذهنی و جسمی را می نمایم.

ادامه تهیه شربت ها و نوشیدنیها-

یک نوع نوشیدنی لذیذ
نصف لیوان آب سیب را با نصف لیوان آب پوره شاتوت مخلوط کنید و مقداری عسل جهت شیرین شدن به آن اضافه کرده و در آخر مقداری جوز هندی روی آن پاشیده ،تکه های یخ در لیوان می اندازید و مصرف می نمایید.

پا لوده توت فرنگی با عسل
نیم کیلوگرم توت فرنگی را بعد از له کردن با چنگال با قدری عسل مخلوط و بعد از سرد شدن مصرف نمایید.

شربت عسل و توت فرنگی
یک لیوان شیر را با نصف لیوان توت فرنگی له شده و قدری عسل مخلوط کرده و پس از افزودن مقدار کمی نمک خوب به هم زده و تناول نمایید.

شیر و عسل
عسل به علت داشتن مواد معدنی  اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد.بعضی از محققین تاکید می کنند که به 12هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر و عسل و ویتامین استفاده نمود بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذایی پدیدار شود.

مخلوط شیر و عسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصأ اطفال بسیار نافع است زیرا سریع الجذب بوده و به آسانی هضم می گردد چنانچه دو قاشق غذاخوری عسل را یک لیوان شیر گرم یا سرد حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است.

کمپوت میوه های خشک با عسل
میوه های خشک مورد نظر را پس از شستن در ظرفی قرار می دهند روی آنها آب می ریزند و جهت شیرین کردن آن درصورت لزوم مقداری عسل بسته به نوع میوه اضافه می نماییم و می گذاریم یکی دو شب خیس بخورد تا شیره غلیظی بیاندازد.به کمپوت آماده شده می توان آب پرتقال یا لیمو اضافه کرد چنانچه آب لیمو با مواد استفاده مورد نظر شما سازگاری داشته باشد.

کمپوت میوه های تازه با عسل
چند عدد سیب،پرتقال،گلابی را خیلی ریز به اندازه یک سانتی متر خرد کنند کمی عسل و وانیل به آن اضافه کرده و در آخر کمی آب سیب یا پرتقال روی آنها افزوده شود و پس از سرد شدن در یخچال مصرف شود.

تهیه شربت ها و نوشیدنیها

 شربت سرکه و عسل
از عسل و سرکه ترکیبی درست می
کنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است که اکسیمل(oximel) نام دارد، بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد.

شربت عسل(عسل محلول در آب)
یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید

شربت آبلیمو با عسل
یک یا دو قاشق غذاخوری را با یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم یا جوش مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.

شربت آب پرتقال با عسل:
نصف لیوان آب پرتقال و نصف لیوان آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن
تکه‌های یخ در آن نوش جان نمایید

شربت سیب و پرتقال:
نصف لیوان آب سیب را در نصف لیوان آب پرتقال و قدری عسل مخلوط کرده و در موقع مصرف یک پر پرتقال برای تزئین در لیوان می
اندازیم.

شربت آب هندوانه با عسل
شربت آب هندوانه با عسل که با مخلوط کردن آب هندوانه و عسل بدست می آید در تابستان شربت بسیار گوارایی است.